Welkom bij Cobra Schoonmaakdienst

Reguliere schoonmaak 

Reguliere schoonmaak wordt ook wel de dagelijkse schoonmaak genoemd. Alle werkzaamheden die dagelijks gebeuren rondom schoonmaak, behoren tot het reguliere schoonmaakonderhoud. Denk hierbij aan het legen van prullenbakken, schoonmaken van sanitaire ruimtes, het stoffen en stofzuigen van ruimtes en werkplekken.CS, dé specialist in bedrijfsschoonmaak


Bij CS geloven we namelijk dat een schone en gezonde leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Daarom maken wij schoon én zorgen we dat we het samen schoon houden.

Niet met een opgeheven vingertje, maar met een hoop vrolijkheid en creativiteit bedenken we hoe we dit steeds beter kunnen doen. Zoals met een Logboek, om de tevredenheid te meten en tips op te halen. 
Dagelijks schoonmaak onderhoud

Heeft uw bedrijf of gebouw behoefte aan dagelijks schoonmaakonderhoud? Door middel van dagschoonmaak wordt een gebouw de gehele dag schoongehouden. Gebruikers zullen zien dat het gebouw overdag wordt schoongemaakt. Afval wordt op deze manier niet meer zo gemakkelijk naast de prullenbak gegooid, maar erin.

Onze mensen worden hier op getraind,. 

Op deze manier wordt het schoonmaken én schoonhouden van een gebouw een item bij de gebruikers.

Onze voordelen  

 1 Snel, effectief en veilig

 Eigen opgeleide mensen

 Gratis offerte